reisbegeleiding

 

leren door te reizen

Seamair reisbegeleiding.

Enthousiaste groepsbegeleiding.

Anderen de vakantie van hun leven bezorgen

Reizen is een van mijn passies en gezien de bedrijfsnaam zal het je niet verrassen dat ik regelmatig naar Ierland reis. Ik prijs me gelukkig dat ik familie heb in dit mooie land, al mis ik hen wel hier. Ierland is prachtig: Dublin, Galway, The Burren, Connemara, Westport, Cliffs of Moher, Ring of Kerry, ik ben er geweest. Daarnaast heb ik onder andere door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Binnen Europa ga ik graag naar Duitsland en Oostenrijk. Naast dat ik het zelf leuk vind om te reizen, vind ik het fantastisch om anderen de vakantie van hun leven te bezorgen.

Tijdens een singlesvakantie van Cirkel naar Italië beleefde ik een geweldige week. Ik ontmoette mijn medereizigers als vreemden en we namen als vrienden afscheid. Naast de medereizigers was er reisbegeleiding aanwezig, en in die week werd ik enthousiast om dat zelf ook te gaan doen. Ik werkte toen nog in het regulier onderwijs en in mijn zomervakanties heb ik diverse groepen begeleid tijdens wandelvakanties in Oostenrijk. Ik kan niet anders zeggen dat ik een geweldige tijd heb gehad en leuke avonturen heb beleefd.

Nu ik mijn vaste baan vaarwel heb gezegd en als zzp’er door het leven ga, heb ik de vrijheid en ruimte om weer reizen te gaan begeleiden.
In de zomer van 2023 heb ik dit direct weer opgepakt en heb ik als crewlid gewerkt voor Funbreaks

Zoek je een enthousiaste en betrokken reisbegeleider?

Laat het me weten en ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven