Learning & Development

 
 

een leven lang leren

Seamair Learning & Development.

Voor financieel professionals. 

Kennis opdoen en weer doorgeven

Leren en ontwikkelen is altijd al een rode draad in mijn leven geweest. Op school hielp ik klasgenootjes met de rekenvakken en voor het examen Handelswetenschappen gaf ik klasgenoten bijles. Tijdens mijn studie aan de Avond-Heao gaf ik medestudenten bijles in het vak bedrijfsadministratie. Later behaalde ik mijn onderwijsbevoegdheid en stond ik 5 jaar fulltime voor de klas. Naast financiële vakken zoals bedrijfs-administratie, bedrijfseconomie, statistiek en rekenen, gaf ik ook Nederlands en commerciële economie. Ik werkte zowel in het reguliere als in het volwassenen-onderwijs.

Ik heb diverse bedrijven geadviseerd over het leren en ontwikkelen van financiële professionals. In die periode was ik ook betrokken bij het doorontwikkelen van de opleidingen en het doorvoeren van onderwijsvernieuwing. Zo heb ik onder andere meegewerkt aan het ontwerpen en bouwen van online leeromgevingen met kennisclips.

Zelf heb ik alle theoretische modules behaald van mijn Master Onderwijskunde. 

Wat ik voor jullie kan doen:

• Een opleidingsplan voor financieel professionals opstellen

• Adviseren over een opleidingshuis voor financieel professionals

• Ondersteuning op de Learning & Developmentafdeling in een organisatie van financieel professionals (bijvoorbeeld accountantskantoor, detacheringsbureau en payroll consultancy).

Zoek je een freelance docent?

Ik ben als freelance docent verbonden aan een aantal opleidingsinstituten en ben hiervoor bij het CRKBO geregistreerd.

Ik denk graag mee

Neem gerust contact op wanneer je een vraag hebt over het leren en ontwikkelen van financieel professionals. Ik denk graag met jullie mee!

Scroll naar boven