media

 

presenteren en meer

Seamair media.

Een goed verhaal, goed verteld.

Voor jouw organisatie zijn er verschillende manieren om informatie met je klanten te delen. Geschreven tekst bijvoorbeeld. De impact van beeld en geluid is echter veel groter. Maar hoe doe je dat op een professionele manier?

Wat ik voor jullie kan doen:

• Host van een webinar
• Host van een podcast
• Dagvoorzitter van een congres
• Presentator van een tv-programma
• Presentator en Interviewer bij een bedrijfspresentatie
• Presentator bij een relatie-event of sponsoravond.

Picto_host_wit

Webinar en podcast host

Webinar hosting

Wat wil je met een webinar bereiken? Wie is de doelgroep? Welke boodschap wil je uitdragen?
Ik denk graag vanaf het beginpunt met jullie mee. Op basis van de antwoorden op bovenstaande vragen stellen we in onderling overleg het globale script samen. Tijdens de uitzending bewaak ik de rode draad en zorg ervoor dat de gastsprekers zich op hun gemak voelen. Mijn taak is vooral om anderen te laten praten in een ongedwongen setting en de kijkers van het begin tot het eind te boeien.

Het presenteren van webinars is waarschijnlijk de belangrijkste reden geweest om mijn vaste baan op te zeggen en zzp’er te worden. In 2017 vroeg mijn toenmalige directeur of ik de presentatie wilde doen van een webinar. ‘Uh, ja dat is goed’, antwoordde ik, niet vermoedende dat ik dit zo leuk zou gaan vinden. Inmiddels heb ik de nodige webinars gepresenteerd.
Ook jouw bedrijf zet ik graag in de spotlights!

Podcast hosting

Voor wie maak je de podcast en welke boodschap wil je daarbij uitdragen? Aan mij om de juiste vragen te stellen en voor een fijne interactie te zorgen zodat de luisteraars van het begin tot het eind geboeid zijn.
En ook bij podcasts denk ik graag vanaf het begin met jullie mee.

Het begon ooit met een telefoontje van de locatiemanager van de lokale omroep: “We gaan een podcast opnemen en jij gaat hem presenteren!” Samen met 2 voetbalverslag-gevers hield ik een voorbeschouwing op dé derby van Apeldoorn. De podcast was een succes en werd goed ontvangen door de voetballiefhebbers van Apeldoorn. Dat smaakte naar meer! Met zijn drieën hebben we de nodige podcasts opgenomen, en later volgden diverse tv-uitzendingen.
Voor mijn laatste werkgever maakte ik de ochtend na Prinsjesdag, samen met 2 experts, een podcast over de wijzigingen in het Kabinetsbeleid en de gevolgen daarvan.
Ook voor jouw bedrijf maak ik graag een boeiende en informatieve podcast!

Picto_Dagvoorzitter_wit

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter 

In 2021, in de Coronaperiode, vierde mijn laatste werkgever haar 125-jarig bestaan. Ik presenteerde het online event. Een jaar later hadden we wél een fysiek evenement en stond ik als dagvoorzitter naast onder andere André Kuipers op het podium.

In het najaar van 2023 ga ik een intensief traject volgen bij een ervaren dagvoorzitter en presentatiecoach om mijzelf verder te ontwikkelen in dit vak. Ook jouw event maak ik graag tot een succes!

Picto_presentator_wit

Presentator en interviewer

‘Een professionele dame, vakkundig, creatief, enthousiast, representatief, denkt mee, flexibel, eerlijk en zeker niet onbelangrijk, prettig in de omgang’.

Presentator en interviewer

Van mijn hobby mijn beroep gemaakt!

Nadat ik mijn 1e webinar had gepresenteerd werd ik door de lokale omroep gevraagd om als co-presentator bij een Tv-programma te assisteren. Inmiddels had ik bij de omroep al de nodige ervaring opgedaan als verslaggever en presentator op de radio. Nadat we een reeks podcasts hadden opgenomen wilde ik dolgraag een Tv-programma gaan maken over het Apeldoornse voetbal. Helaas moesten we door Corona deze plannen een aantal keren uitstellen. In maart 2022 was het dan zover: de eerste uitzending van FC Apeldoorn. Bijna anderhalf jaar later hebben we 16 reguliere uitzendingen en 2 specials opgenomen waarbij ik zo’n 100 trainers, spelers, vrijwilligers en bestuursleden uit het Apeldoornse voetbal heb geïnterviewd. Daarnaast heb ik voor de voetbalclub waar ik zelf lid ben diverse video’s opgenomen waarbij ik leden interview.

Zowel bij het presenteren als bij het interviewen doe ik er alles aan om de gasten op hun gemak te stellen zodat zij ongedwongen hun verhaal kunnen doen. Door het stellen van de juiste vragen kunnen zij precies datgene vertellen wat ze over willen brengen en vergeten ze dat er camera’s staan.

De ervaring die ik heb opgedaan zet ik graag in om jouw organisatie voor de camera’s te zetten. Als presentator en interviewer help ik je om jóuw verhaal te vertellen.

Belinda Kerkhove is een aantal jaren werkzaam bij RTV Apeldoorn, begonnen bij de radio en later ook voor televisie.  Ze doet verslag van sportwedstrijden, presenteert radio programma’s maar doet ook verslag van evenementen zoals het Sportgala of de heropening van hotel de Keizerskroon op video. Daarnaast is ze de vaste presentatrice van het Tv-programma FC Apeldoorn.

Ze past zich aan bij de gelegenheid, bereidt zich voor, heeft dus de juiste vragen en stelt daarnaast de geïnterviewde op zijn (of haar) gemak door haar manier van optreden.

Een professionele dame, vakkundig, creatief, enthousiast, representatief, denkt mee, flexibel, eerlijk en zeker niet onbelangrijk, prettig in de omgang.


Theo Witlox
RTV Apeldoorn, Stationmanager

Ik denk graag mee

Wil je jouw organisatie op een andere manier in de schijnwerpers zetten en weet je nog niet goed hoe je dit wil doen? Wil je een webinar organiseren en weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken? Heb je een andere vraag over presenteren?

Neem gerust contact met me op en ik denk graag mee welke manier het beste bij jullie past.

Scroll naar boven